Tel: 08-660 01 10
Andersbergsvägen 4, Lidingö

Måndag-Torsdag 8-17
Fredagar 8-16
Lördagar & Söndagar stängt

Nyheter & erbjudanden

Här nedan kommer vi annonsera om vad som händer här på varvet. Nyheter och erbjudanden som vi hoppas kan bli nyttiga och intressanta för er att ta dela av. Nyheterna kommer med automatik att även presenters på vår Facebooksida. Följ oss på Facebook! Om du vill ha våra nyheter i ditt Facebook-flöde så är det bara att besöka vår Facebook sida och ge den ditt gillande. Den finner du här>>>


Gott folk! Vi passar här på och önskar er alla en riktigt skön Påskhelg! Vi öppnar åter på Tisdag.

Vänner! Nu är det vinter och isen ligger, men om två månader är båtvåren här. Ha en skön vinter!

Vänner mer barn! Nu börjar snön vara här och vem vill då inte vara snabbast i backen? cool Vi har 4 st av Yamaha's super heta snowracer kvar på lager. Så passa på!

Kunder, Leverantörer & andra vänner! Vi stänger varvet över helgerna från 18/12 till och med 7:e januari! Vi passar därför på och önskar er alla en riktigt God Jul samt Gott Nytt År! 

Båtvänner! Börjar båten kännas trög? Inte så konstigt med en hel plantage "under". Havstulpanvarning är nu utfärdad för Östersjön. Skåne-Gävleborgs län inklusive Stockholm. Tips! Se över din båtbotten och tvätta bort dem på en gång innan de blir hårda.

Vänner, leverantörer & kunder! Nu är faktiskt Midsommarveckan här. Vi har halvdag till 13 på Torsdag, stängt på Midsommarafton och öppnar åter på måndag. Ha nu en skön helg!

Vänner, leverantörer & kunder! Vi passar på och tackar för ett gott samarbete hittills under årets första halva, samtidigt som vi förtydligar att vi också firar denna högtidsdag, så vi har stängt. Hoppas ni får en härlig Nationaldagshelg!

Kunder, vänner, grannar & andra vi känner! Hårt slit betalar sig ibland. smile I tider som dessa är vi dock extra ödmjuka, samtidigt som vi är stolta över uppmärksamheten. Kom ihåg att inget på bryggan hade varit värt något utan vårt suveräna team. Stort tack till besättningen och alla härliga kunder.

Följ oss på Facebook

enfrdeitptrues

Öppettider

Måndag-Torsdag 8-17

Fredagar 8-16

Lördagar & Söndagar stängt

Övriga tider har vi öppet efter överenskommelse. Vi håller även lunchöppet för att du ska kunna besöka oss när du har tid.