Tel: 08-660 01 10
Andersbergsvägen 4, Lidingö

Måndag-Fredag 8-17

Lördagar och Söndagar stängt under juli & augusti

Nyheter & erbjudanden

Här nedan kommer vi annonsera om vad som händer här på varvet. Nyheter och erbjudanden som vi hoppas kan bli nyttiga och intressanta för er att ta dela av. Nyheterna kommer med automatik att även presenters på vår Facebooksida. Följ oss på Facebook! Om du vill ha våra nyheter i ditt Facebook-flöde så är det bara att besöka vår Facebook sida och ge den ditt gillande. Den finner du här>>>


Vänner! Kolla vilka fina bilder på AluCraft 540 med en centrerad pulpet. Den kan vi lova är en riktig härlig aluminiumbåt. En fullträff...

Vänner! Nu under den riktiga sommaren i juli och augusti har vi stängt på helgerna, d.v.s. på lördagar och söndagar. I övrigt finns vi här och hjälper till så mycket vi bara kan. Välkomna!

Vänner, leverantörer & kunder! Glad Midsomma! Vi har halvdag till 14 på Torsdag, stängt på Midsommarafton och öppnar åter på måndag. Ha nu en skön helg!

Vänner, leverantörer & kunder! Nästa vecka är veckan då vår Nationaldag infaller. Vi passar därför på och påminner om att vi då har stängt. Hoppas ni får en härlig Nationaldagshelg!

Gott folk! Vi passar här på och önskar er alla en riktigt skön Påskhelg! Vi öppnar åter på Tisdag.

Vänner! Nu är det vinter och isen ligger, men om två månader är båtvåren här. Ha en skön vinter!

Vänner mer barn! Nu börjar snön vara här och vem vill då inte vara snabbast i backen? cool Vi har 4 st av Yamaha's super heta snowracer kvar på lager. Så passa på!

Kunder, Leverantörer & andra vänner! Vi stänger varvet över helgerna från 18/12 till och med 7:e januari! Vi passar därför på och önskar er alla en riktigt God Jul samt Gott Nytt År! 

Följ oss på Facebook

enfrdeitptrues

Öppettider

Måndag-Fredag 8-17

Lördagar och Söndagar stängt under juli & augusti

Övriga tider har vi öppet efter överenskommelse.