Nyheter & erbjudanden

Här nedan annonserar vi om vad som händer här på varvet. Nyheter & erbjudanden som är roliga, nyttiga och intressanta för er att ta dela av. Nyheterna kommer med automatik att även presenters på vår Facebooksida. Följ oss på Facebook! Om du vill ha våra nyheter i ditt Facebook-flöde så är det bara att besöka vår Facebook sida och ge den ditt gillande. Den finner du här>>>


Tack för alla givande besök!

Grattis till våra nya båtkunder och välkommen åter till alla intresserade!

Vänner! Missa ej Sveriges största FLYTANDE båtmässa 1-3 september 2023 - "Allt På Sjön 2023" i Gustavsberg. Vi kommer vara dår och visa upp våra mycket kapabla AluCraft-båtar. Kom förbi och kliv ombord,...

Till alla kunder. Vi kommer inte kunna erbjuda hämtning av/på montering av utombordare på plats hos er mer. Ni är däremot välkomna att komma med båten på trailer så tar vi av, förvarar och servar motorn under vintern.

Kunder, grannar & andra vi känner!
Nu i helgen som kommer är det midsommar. På torsdag stänger vi 1400, därefter har vi stängt resten av helgen och öppnar åter på måndag.

Vänner! Vi passar här på och önskar er alla en riktigt Glad & God Påsk! Vi har stängt på varvet hela Påskhelgen från och med 14.00 på Skärtorsdag.

Vänner, kunder, spekulanter och andra skeppare! Nu äntligen är det åter dags för båtmässan i Älvsjö, "Allt För Sjön 2023 – 9-12 mars & 16-19 mars. Vi kommer finnas där med våra AluCraft-båtar.
- Vi hälsar alla välkomna, men du som är vår kund kan få fribiljett av oss. Så långt lagret räcker, så passa på och hör av er!

Vi skickar här en hälsning om att ni ska ha det riktigt gott, i de stundade helgerna.

Vår butik/kundmottagningen är stängd från onsdag den 21/12 och öppnar igen måndag den 9/1-2023, men att vi kan nås på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ha nu en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Vänner, grannar, kunder, leverantörer & andra vi känner! Vi passar på och hälsar er all en skön och mysig Allhelgonahelg i mörkret...
Missa ej att vi fr.o.m. nu, ej har lördagsöppet.

Följ oss på Facebook

enfrdeitptrues