Nyheter

Här nedan annonserar vi om vad som händer här på varvet. Nyheter & erbjudanden som är roliga, nyttiga och intressanta för er att ta dela av. Nyheterna kommer med automatik att även presenters på vår Facebooksida. Följ oss på Facebook! Om du vill ha våra nyheter i ditt Facebook-flöde så är det bara att besöka vår Facebook sida och ge den ditt gillande. Den finner du här>>>


Vänner! Klicka vidare och ta på så sätt, en rundtur här på vårt varv här på Lidingö i Grönstaviken.
Välja "Läs mer"/"Klicka på bilden" och följ sen länken....

SOMMARKAMPANJ GÄLLANDE YAMAHA-UTOMBORDARE 30-175 HK.
Motorkampanj på 30-175hk. Obs! generationsskifterskampanjen fortsätter ÄVEN för 150XB samt för VMAX-modellerna. Gäller till sista augusti. Hör av er!

Kunder, grannar & andra vi känner!
Nu i helgen som kommer är det midsommar. På torsdag stänger vi 1300, därefter har vi stängt resten av helgen och öppnar åter på måndag.

Vänner! Nu är påskveckan här och vi passar här på och önskar er alla en riktigt God & Glad helg! Vi har öppet på varvet på Skärtorsdag den 28/3 från 08.00 till 14.00 och på Påskafton, lördag den 30/3 från 10.00 till 14.00 resten av helgen har vi Påskstängt.

Vänner, kunder, leverantörer & andra vi känner!
Vi skickar här nu en hälsning om att ni ska ha det riktigt gott, i de stundade helgerna. Vi har stängt från Fredag den 15/12 och öppnar igen måndag den 8/1-2024, men vi kan alltid nås på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ha nu en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Vänner! Vi önskar er här både en riktigt busig Halloween och därefter en lugn & skön Allhelgonahelg.
OBS! Vi har endast stängt under Allhelgonahelgen, 3/11 - 5/11.

Tack för alla givande besök!

Grattis till våra nya båtkunder och välkommen åter till alla intresserade!

Vänner! Missa ej Sveriges största FLYTANDE båtmässa 1-3 september 2023 - "Allt På Sjön 2023" i Gustavsberg. Vi kommer vara dår och visa upp våra mycket kapabla AluCraft-båtar. Kom förbi och kliv ombord,...

Följ oss på Facebook

enfrdeitptrues