Nyheter

Här nedan annonserar vi om vad som händer här på varvet. Nyheter & erbjudanden som är roliga, nyttiga och intressanta för er att ta dela av. Nyheterna kommer med automatik att även presenters på vår Facebooksida. Följ oss på Facebook! Om du vill ha våra nyheter i ditt Facebook-flöde så är det bara att besöka vår Facebook sida och ge den ditt gillande. Den finner du här>>>


Vänner! Nu är påskveckan här och vi passar här på och önskar er alla en riktigt God & Glad helg! Vi har öppet på varvet på Skärtorsdag den 28/3 från 08.00 till 14.00 och på Påskafton, lördag den 30/3 från 10.00 till 14.00 resten av helgen har vi Påskstängt.

Vänner, kunder, leverantörer & andra vi känner!
Vi skickar här nu en hälsning om att ni ska ha det riktigt gott, i de stundade helgerna. Vi har stängt från Fredag den 15/12 och öppnar igen måndag den 8/1-2024, men vi kan alltid nås på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ha nu en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Vänner! Vi önskar er här både en riktigt busig Halloween och därefter en lugn & skön Allhelgonahelg.
OBS! Vi har endast stängt under Allhelgonahelgen, 3/11 - 5/11.

Tack för alla givande besök!

Grattis till våra nya båtkunder och välkommen åter till alla intresserade!

Vänner! Missa ej Sveriges största FLYTANDE båtmässa 1-3 september 2023 - "Allt På Sjön 2023" i Gustavsberg. Vi kommer vara dår och visa upp våra mycket kapabla AluCraft-båtar. Kom förbi och kliv ombord,...

Till alla kunder. Vi kommer inte kunna erbjuda hämtning av/på montering av utombordare på plats hos er mer. Ni är däremot välkomna att komma med båten på trailer så tar vi av, förvarar och servar motorn under vintern.

Kunder, grannar & andra vi känner!
Nu i helgen som kommer är det midsommar. På torsdag stänger vi 1400, därefter har vi stängt resten av helgen och öppnar åter på måndag.

Vänner! Vi passar här på och önskar er alla en riktigt Glad & God Påsk! Vi har stängt på varvet hela Påskhelgen från och med 14.00 på Skärtorsdag.

Följ oss på Facebook

enfrdeitptrues